Notícies Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

Sin título

Rumbo Haití des d’Haití

Després de tres mesos de viatge, el Rêve de Mousse ha arribat a destí! Dimarts 13 d’abril vam atracar el nostre vaixell al costat del Val d’Orge, el darrer vaixell que va arribar a Haití de la mà de Solidarité Pêche.  Vam ser molt ben rebuts per la gen de Grand-Goave i, gràcies a l’ajut dels pescadors i els treballadors d’Aquadev, el Rêve de Mousse ja troba fondejat amb seguretat i amb part de la seva càrrega a terra ferma.

Tot i que no ens acabem de creure que hem superat el nostre primer objectiu (portar el Rêve de Mousse a Haití) i que encara ens sorprèn haver creuat l’Atlàntic, estem tan emocionats que ja ens hem posat les piles i avui mateix hem iniciat la gira d’espectacles. Actuarem aquesta tarda a l’escola Notre Damme Marie, més coneguda per la gent com “Lekòl Sé”, que en Kreyol vol dir “l’escola de les germanes”.

Però la feina amb el Rêve de Mousse no s’ha acabat. Encara queda molt material escolar, sanitari a descarregar i gravar l’evolució del Rêve de Mousse. Així que el Max, el nostre capità, no es deslliura de nosaltres ni sent a terra!

Ja no estem Rumbo a Haití però l’aventura sigueix!