Notícies Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

Trujillo i l'esquelet

Abordatges a La Puntual i a La Caja Fuerte

Estem molt contents de tornar, aquest cap de setmana, al teatre més petit de Barcelona: La Puntual. I també ens fa molta il·lusió desembarcar per primera vegada, amb el nostre curt documental “El Cementiri de les Marionetes”, en un nou espai de la ciutat que s’està convertint en un centre de creació i experimentació al voltant del món dels titelles i del teatre d’objectes: La Caja Fuerte.

Buscarem “El Tresor del Pirata” divendres 20 de febrer a les 18h, dissabte 21 a les 18h i diumenge 22 a les 12 del migdia i a les 17h a La Puntual (C/ Allada Vermell, 15). Si no heu vist encara l’espectacle, aquesta és una bona ocasió per a fer-ho! I si ja l’heu vist, us avancem que portem novetats i sorpreses sota el braç! Podeu reservar les vostres entrades a través del web lapuntual.info, via email a contact@lapuntual.info o bé trucant al telèfon 639 305 353.

I per arrodonir el diumenge, un bon pla a partir de les 19h és participar en la primera edició de la “Ruta Casolana d’Objectes i Marionetes” que tindrà lloc a La Caja Fuerte (C/ Viladomat, 46). Podreu gaudir de tres micro-espectacles de tres grans artistes i amics com són en Jordi Bertran, l’Ángel Navarro i el Nelo Sebastián. I no només això: també s’hi projectarà el primer curt documental de Marionetes Nòmades: “El Cementiri de les Marionetes”, sel·leccionat en festivals com l’Antropofest de Praga o l’Ethnocineca de Viena, entre d’altres! Us hi esperem!