Notícies Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

Kuwait

De Corea del Sud a Kuwait, un estiu Nòmada!

La Puntual de Barcelona, Festival de Títeres de Las Merindades, bolos a l’Empordà, al Penedès, al Maresme, a prop de Tarragona… però també molt lluny: a Corea del Sud, d’on vam tornar fa tot just uns dies; i a Kuwait, on volarem demà i on ens quedarem fins el 9 de setembre! Aquest estiu és Nòmada a tope!

Aquesta ha sigut la segona vegada que hem portat “El Tresor del Pirata” a terres coreanes, després de l’experiència de l’any passat al Chilgok Puppet Music Festival. En aquesta ocasió hem realitzat una gira de 8 actuacions que ens han portat a Incheon, al Chuncheon Puppet Festival, al Festival d’Arts de Sangju i finalment a Mokpo per escalfar l’ambient abans del Festival MIMAF. Una gira on no només hem fet nous amics sinó en la que hem compartit no poques aventures amb el Putxa i la Julieta de la cia. Zero en Conducta.

I demà agafem un avió rumb a Kuwait! Durant nou dies estarem actuant -en àrab!- en una llibreria del centre comercial The Avenues. Hi anem carregats no només amb els titelles sinó també amb l’equip audiovisual: ens prendrem uns dies per continuar amb la sèrie audiovisual sobre titellaires del món, aquest cop amb algún titellaire del Golf com a protagonista! Som-hi!