News Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

yaya-coulibaly marionetes nomades

Gràcies, Mali

yaya-coulibalyAquesta entrada la volem dedicar a totes les persones i institucions culturals i educatives que ens esperaven a Mali per fer coses plegats. També, a totes les persones que ens han ajudat a contactar amb gent allà. A tots ells, moltes gràcies de tot cor. Sentim no poder venir en aquesta ocasió, esperem poder fer-ho aviat.

Moltes gràcies a Adama Traoré, director de l’associació Acte Sept, per brindar-nos el seu suport i obrir-nos les portes del seu centre per poder-hi actuar. Moltes gràcies també a l’Amandine Sagnes que coordina l’Espace Culturel Exodus, de l’Associació Layidou Mali. El nostre agraïment també pel Centre Amadou Hâmpaté Bâ i a l’Association Soleil d’Afrique pel seu interès per acollir el nostre espectacle.

Ens quedem amb unes ganes enormes d’haver pogut conèixer el gran titellaire Yaya Coulibaly i la seva troupe Sogolon. D’igual manera que ens tenia emocionats la idea de compartir escenari amb Fidèle Sossou de la Compagnie Afrik’art Réveil

Volem també agrair a Juan Muñoz de l’ONG murciana Amigos de Malí per la predisposició a donar-nos un cop de mà i pels contactes d’escoles a Bamako, Sikasso i Ségou. Gràcies també a l’Emilio dels salessians i a l’Antonia de l’escola de monges de Bamako.

A tots, molts ànims i molta força en aquests temps difícils per Mali i per la cultura.