Notícias Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

#rumbohaiti marionetes nòmades

Presentació del projecte rumb a Haití i festa de comiat

Dissabte 4 de gener a les 20h esteu tots convidats a la Casa-Taller de Marionetes de Pepe Otal (C/ Guàrdia, 11, Bcn) per a la presentació del projecte Marionetes Nòmades rumb a Haití que també servirà com a festa de comiat. Explicarem el projecte, farem un petit número amb els titelles, projectarem un breu vídeo del projecte a Burkina Faso de l’hivern passat i també el que hem preparat per a donar a conèixer el de Rumb a Haití!

De què va Marionetes Nòmades Rumb a Haití? Nosaltres som un projecte social, cultural i audiovisual que s’ha proposat compartir la màgia dels titelles amb països i col·lectius amb poc accés a aquest tipus d’arts escèniques. I el 19 de gener salpem, des del port bretó de Concarneau, a bord d’un vaixell per anar a fer una gira gratuita d’espectacles de titelles a Haití durant el mes de març i abril de 2014. Volem actuar en poblacions aïllades a la costa del país i en camps de persones desplaçades pel sisme que va assolar el país el 2010.

El projecte ha nascut després d’un acord de col·laboració amb Solidarité-Pêche, una ONG francesa dedicada a la defensa i suport de la pesca artesanal a Haití. La pròxima missió és la de preparar i enviar al país caribeny un vaixell dispensari mèdic, el Rêve de Mousse, que oferirà assistència sanitària a poblacions costaneres aïllades. I nosaltres hi anirem a bord i actuarem en aquests pobles!

Per seguir-nos en aquesta aventura hem creat la pàgina de Facebook Rumbo Haití. També ens podeu seguir al Facebook de Marionetes Nòmades. I, al Twitter, som @marionomades i fem servir el hashtag #RumboHaití.

Us deixem un vídeo sobre el que vam fer a Burkina Faso l’hivern passat!

  • michaelvirgin

    Que tingueu molta sort marionetes!!!!!!