Nouvelles Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

marionetes nòmades

Mes de març a la Sala Fènix

el-tresor-del-pirata

No ho havíem fet mai abans i dubtem que puguem tornar a fer-ho: estrenar una sala de teatre! Aquest va ser l’honor que vam tenir pocs dies després de tornar de Burkina Faso. Concretament, dissabte 16 de març, va ser “El Tresor del Pirata” el que aixecava el teló metafòric d’un nou espai teatral a la ciutat de Barcelona, la Sala Fènix.

Es troba al C/ Riereta núm. 31, en ple Raval, i ha obert les seves portes amb una oferta que combina exposicions, teatre per adults, teatre familiar, cabaret i titelles. Qui hi ha al capdavant? En Felipe i la Isabella. I a la taula de so i llums, sorpresa: el gran Nelo, vell company d’aventures per Colòmbia i, amb Pallassos sense Fronteres, per terres kosovars!

Hi hem estat actuant durant tres caps de setmana. És una sala petita i acollidora, amb capacitat per unes 50 persones. A mesura que s’anaven succeïnt les funcions, que la tasca de difusió de la nova sala s’anava fent sentir i que el boca orella s’activava, cada dia hem anat omplint més i més. Fins al punt que, el darrer cap de setmana, no hi cabia ningú més, les reserves a través d’internet se succeïen i, ràpids de reflexos, el Felipe i la Isabella van muntar una funció extra el diumenge per la tarda, que també va omplir.

Així doncs abandonem la Fènix molt contents i destijant-los tota la sort del món en aquest projecte que comença a donar les primeres passes! Que els vents us siguin propicis en aquesta aventura!