Notícies Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

Actuació al Muelle Deportivo

Última escala abans de la travessa: Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria ha estat la nostra darrera escala abans de la gran travessa de l’Atlàntic. Al port, dilluns 17 al vespre, ens hi esperaven el titellaire Pepe Luna i en Jose Talavera, a qui agraïm la paciència i implicació amb el projecte.

Al dia següent al matí vam rebre la visita del president de l’Autoritat Portuària de Las Palmas, José Miguel Pintado, i de la premsa. Unes hores més tard, va rebre’ns el conseller de turisme, Pablo Barbero, que va organitzar-nos una visita guiada pel centre històric de la ciutat. Un dia després, es van interessar pel projecte des de Mundo Pura Vida i també un equip de Telenoticas 1 de TV Canarias (minut 39).

bolo en el hospital materno infantilPerò també hem tingut temps per a les actuacions! La primera, a la peatonal Calle Triana! La segona, a l’Hospital Universitario Insular Materno-Infantil. I la darrera, al Muelle Deportivo amb la coordinació de l’Autoritat Portuària, que ha tingut l’amabilitat d’oferir-nos-hi una setmana d’amarratge gratuït (moltes gràcies!).

Al port hem fet amistat amb l’Edwin i la Marjo de l’Ocean Conservation, que ens han explicat el seu projecte mediambiental que els portarà els propers mesos al Cap Verd i que ens han ajudat a deixar el vaixell a punt per marxar! També cal parlar del Javier i la Marta, de Correos de la Mar, que han donat roba, material escolar i… titelles per Haití. No ens podem tampoc oblidar de la Remy, que ens ha regalat dues botavares i un winch! I finalment, gràcies tamblé al Néstor i al Juan, així com a d’altres pescadors jubilats que hem conegut, per les veles i el cordatge que ens han regalat.

Carregats amb productes frescos i fet el ple d’aigua i de gasoil, tot està llest per fer-nos a la mar per la gran travessa de l’Atlàntic. Propera parada, illa de Guadeloupe!