Notícies Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

bonne arrivée

Benvinguts al Carib!

El dia 12 d’abril vam deixar l’arxipèlag de Cabo Verde per iniciar el trajecte més llarg de la nostra aventura: 15 dies en alta mar. 15 dies veient aigua, cel i peixos voladors, aprenent sobre navegació, veles i motors, estudiant créol (tot i que encara no tenim l’espectacle traduït), i descobrint noves maneres de cuinar per evitar que tot sortís volant per la cuina! Hem aconseguit pescar 3 dorades, reparar el pilot automàtic i fer els transvasaments d’aigua i gasoil necessaris per arribar a port.

 

Un cop entrats al mar del Carib i haver esquivat les nanses dels pescadors locals vam experimentar la increïble sensació de tocar de peus a terra (literalment).  Feliços i satisfets vam sortir de la marina de Bas-le-Fort per celebrar la nostra arribada, i mentre gaudíem de la primera cervesa fresca el capità ens va felicitar per la nostra feina i actitud durant la travessa.

 

Però no us penseu que estem de vacances al Carib. Aquests dies estem tornant a posar a punt el Rêve de Mousse perquè faci el trajecte final: Guadalupe-Haití. Hem anat a gravar pescadors locals i preparem la nostra arribada. Vinga que ja casi hi som!