Pere Bigas, Titellaire Tot-terreny
Es llicencia en Filosofia i descobreix les marionetes de la mà de Toni Zafra. Viatja per tota Itàlia treballant al carrer i en diferents ludoteques i el 2007 col·labora amb Pallassos sense Fronteres en expedicions a Kosovo i Líban. El 2009 crea la companyia de titelles Papa Frita Títeres, actuant en escoles i centres culturals de diversos països d’Amèrica del Sud. Posteriorment, com a marionetista solista, recorre tota l’Amèrica Central i Mèxic. En tornar a Europa, realitza el curs Introducció al món de Philippe Genty a l’escola d’estiu de la UNIMA, un curs de construcció de titelles de fil amb el mestre Stephen Mottram i un workshop amb el titellaire i ballarí Duda Paiva. A més, s’involucra en la Casa Taller de Marionetas de Pepe Otal i fa d’assistent de direcció de l’espectacle Sant Jordi, la princesa i el drac, d’Eugenio Navarro.

Bruno Valls, Dir. Artístic i Titellaire 
Cursa estudis d’INEFC a la UB i treballa, en paral·lel, com actor amb la Cia. InGraviti d’espectacles de circ i amb la Cia. Transformarte de teatre en francès. Ha co-dirigit l’espectacle inaugural Jo sóc en Món del Festival Estunart i des de 2010 és director artístic dels Nyoquis - Ball de Foc de Vilafranca del Penedès. L’interès per les arts escèniques el porta a estudiar Producció executiva d’espectacles amb Tania Brenlle, Escenografia a La Central del Circ de Barcelona amb Xavier Erra i Circ social amb Le Cirque du Soleil. Fascinat pel teatre d’ombres crea la formació LUZNA - Tota ombra té la seva llum i estudia construcció de titelles i manipulació d’objectes amb Àngel Calvente, Jordi Bertran, Paula López i Mónica Pes. També treballa en Direcció d’Art a Okupados.com i com atrezzista amb Coolway i a la pel·lícula Panzer Chocolate. El 2013 estudia Gestió i producció d’arts escèniques (PIGAES) al Institut del Teatre de Barcelona.

Elena Molina, Realitzadora Audiovisual
Es llicencia en Comunicació Audiovisual per la Universidad Complutense de Madrid i completa la seva formació a la Università Degli Studi di Perugia (Italia) i a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Amb un clar interès pel món documental, realitza cursos i treballa al costat de directors com Isaki Lacuesta, Belkis Vega o Patricio Guzmán. Compagina la seva feina en rodatges de produccions internacionals amb projectes propis com a freelance, tot realitzant peces documentals pel Canal 33 de TVC o per a festivals internacionals com The Influencers (CCCB). Participa en la producció i direcció de fotografia des de fa quatre anys del Taller Documental Creatiu per a dones del CCD Francesca Bonnemaison i és directora de fotografia dels tres darrers projectes produïts pel centre.

Raquel Batet, Tècnica de So 

Estudia Infermeria a la UAB i s’interessa per la cooperació abans d’acabar la carrera. Viatja a Àfrica diverses vegades fent voluntariats mentre es forma en aquest àmbit, formació que culmina amb els postgraus de Societats Africanes i Desenvolupament i Cooperació en Salut i Geografia Mèdica. Vinculada al món del ball, comença a formar-se en Dansa-teatre i teatre d’intervenció social. A través del seu interès per l'Àfrica i per cuidar a la gent, es suma al projecte de Marionetes Nòmades, convertint-se en la tècnica de so dels espectacle i assumint responsabilitats en la producció de les gires, tant del projecte com de la companyia.