Notícies Nòmades

aquí trobaràs el nostre dia a dia

bru_7

Gri-Gri

Des d’octubre portàvem treballant intensa, però discretament, en la primea creació per a adults de la companyia: “Gri-Gri”, un espectacle demig-gran format amb titelles de mida humana que està inspirat en les experiències tingudes en els projectes realitzats a l’Àfrica i a Haití. Finalment, dimecres 10 de juny al vespre, vam presentar-ne el work in progress al Centre Cívic Drassanes davant d’un públic plagat d’amics. Queda molta feina per fer de cara a l’estrena de la tardor però la veritat és que no podem estar més contents! L’espectacle va agradar i sentim que anem ben encaminats!

bru_4

És hora de donar les gràcies: a la Casa Taller de Marionetes de Pepe Otal per ser la nostra base operativa i taller; al C.C. Drassanes, per la cessió d’espais durant mesos; a La Farinera del Clot, per la residència que hi estem fent actualment per completar la fase final de la creació.

Hauria estat impossible tot plegat sense el Xavi Silveira, la Dandara Flores i l’Aleix Bové que han fet una magnífica feina amb la música; gràcies també a la Claudia Fascio, per convertir els nostres “trapitos” en un gran vestuari; al Víctor G. G-Echave per la inspiració en la concepció del’escenografia; a la Maria Berzosa, pel seu ajut amb la il·luminació; al Marc Àvila, per les fantàstiques fotografies com la que encapçala aquest post. També, al Juanjo Letemendía així com a tots companys i amics de la Casa Taller de Marionetes per ser-hi sempre. Bé, hi ha algú que dimecres no hi era i que hauria hagut de ser-hi: el nostre amic Lope de Alberdi, a qui vam trobar -i trobem- a faltar.

bru_8

Va ser una meravella rebre el feedback de tothom. Gràcies a tots vosaltres aquest espectacle serà millor, sens dubte. El que queda d’aquí a l’estrena és una feina apassionant. Tant bon punt tinguem el teaser, filmat com no podia ser altrament per la nostra Elena Molina, el compartirem amb vosaltres per anar obrint boca! Seguim!