marionetes nòmades foto de lia marrugat lia fotografia

Produccions a mida

Marionetes Nòmades també funciona com a productora independent per dur a terme encàrregs externs.

espectacles

Un dia vam descobrir que som ràpids i eficaços a l'hora de crear espectacles per encàrrec i d'adaptar-los a diferents pressupostos. I de retruc ens vam adonar que ens divertíem molt fent-ho.
Si tens alguna idea d'espectacle per esbojarrada que sigui, si vols sorprendre algú, muntar un esdeveniment diferent o tenir un espectacle a mida, contacta'ns i en parlem.
Simplement dóna’ns com a punt de partida uns personatges, un text sobre la vida d’algú, un objecte, una música, una escena còmica, un sentiment, alguna cosa que t’inspiri... I en tornem a parlar.

marionetes nòmades foto de lia marrugat lia fotografia

audiovisual

Marionetes Nòmades compta amb les competències, l'equip humà i el material tècnic per a la producció de peces audiovisuals professionals per encàrrec. Si vols tenir un bon vídeo del teu espectacle, si t'interessa un reportatge o un documental sobre la feina de la teva companyia, o si el que vols és senzillament cobrir un esdeveniment, crear un Stop Motion, un vídeo viral, o un Spot publicitari, posa't en contacte amb nosaltres i en parlem.
Com a produccions destaquem la introducció dels titelles dintre del món audiovisual com un element cinematogràfic jugant amb realitat, animació i ficció.